Welkom bij

Wereldwinkel Alblasserdam

Ook vrijwilliger worden bij de Wereldwinkel in Alblasserdam?

Bij de Wereldwinkel Alblasserdam werken ruim 30 vrijwilligers in een enthousiast team voor en achter de schermen. Mensen van verschillende leeftijden, achtergronden en gezindten met een gemeenschappelijk ideaal: de mens uit minder bedeelde gebieden op een respectvolle en constructieve wijze op weg te helpen naar een bestaan met toekomst.

De Wereldwinkel biedt afwisselend werk in een winkel met een assortiment dat telkens verandert. De producten zijn niet alledaags; de verhalen achter de producten zijn altijd boeiend. Je leert veel over de verschillende landen, artikelen en achtergronden.

Onze vacatures

Voor onze groep winkelmedewerkers kunnen we altijd versterking gebruiken. Is in de winkel staan niets voor jou, of kun je niet overdag? Er is ook genoeg werk achter de schermen.

Wij zoeken medewerkers(sters) voor de winkeldiensten, liefst één dagdeel per week

Interesse?

Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken of wil je meer informatie? Stuur een e-mail, onder vermelding van je naam en telefoonnummer en de functie waarvoor je belangstelling hebt naar

Langskomen in de winkel, Cortgene 3, Alblasserdam kan natuurlijk ook. Laat je naam en contactgegevens achter er wordt z.s.m. contact met je opgenomen.